D D doplink 18 Nis 2017 Adam kendi selfie'sini göndermemiş internetten bulmuş hediye kazanmış. Biz kendimizinkini çekip emek verip gönderiyoruz.
Adam kendi selfie'sini göndermemiş internetten bulmuş hediye kazanmış. Biz kendimizinkini çekip emek verip gönderiyoruz.
B B Blackbox 18 Nis 2017 Hediyelerimi istiyorum ne sc lerim geldi ne de tirinam bakalım dediniz halen bi cvp yok kg iyi çalışmalar isterseniz bi helalik allalım hesabıma bakın
Hediyelerimi istiyorum ne sc lerim geldi ne de tirinam bakalım dediniz halen bi cvp yok kg iyi çalışmalar isterseniz bi helalik allalım hesabıma bakın
K K kehrivax 14 Nis 2017 NormanTheCrueL Dostum acıl mute sebebinin neden atılıgı hakkında bır acıklama yaparsanız sevınırım her hangı bır argom yada ters bır davranısım oldugunu dusunmuyorum belırlı saatler ıcerısınde pcme bakarım bu sorunu haledın lutfen.
NormanTheCrueL Dostum acıl mute sebebinin neden atılıgı hakkında bır acıklama yaparsanız sevınırım her hangı bır argom yada ters bır davranısım oldugunu dusunmuyorum belırlı saatler ıcerısınde pcme bakarım bu sorunu haledın lutfen.
D D doplink 12 Nis 2017 Hocam lr magelere biraz destek çıksak yetim gibi kalmışlar, 4 kere vs attım bi kere kitleyemedim adamı inan çok zor durumdayız.
Hocam lr magelere biraz destek çıksak yetim gibi kalmışlar, 4 kere vs attım bi kere kitleyemedim adamı inan çok zor durumdayız.
A A amedon 12 Nis 2017 ERMİS İLE KONUŞTUM. ERMİS BANA OYUNA GB SOKTUK ERİTİCEZ DEDİ. 50-60 GB GİBİ RAKAMLAR YOK DEDİ....BUNADA Bİ CEVABIN VARMI GM:::
ERMİS İLE KONUŞTUM. ERMİS BANA OYUNA GB SOKTUK ERİTİCEZ DEDİ. 50-60 GB GİBİ RAKAMLAR YOK DEDİ....BUNADA Bİ CEVABIN VARMI GM:::
A A amedon 12 Nis 2017 Emeğe saygı 0 üzünü bi durum yazık yaptığınız ayıp madem yetklisin adam gibi yapın işinizi
J J joker12366 9 Nis 2017 merhaba bu 03.04.2017 de yapılan paylaşım etkinliğinde ben 10.sırada kazandım ama ödülüm gelmedi yardımcı olurmusunuz
merhaba bu 03.04.2017 de yapılan paylaşım etkinliğinde ben 10.sırada kazandım ama ödülüm gelmedi yardımcı olurmusunuz
F F fikret27 6 Nis 2017 oyuna giremiyorum relog attım knightonline.exe dosyası hatası alıyorum çözüm lütfen
L L lemanyaq3 5 Nis 2017 kolay gelsin oyunu yeni yükledim fakat hata alıyorum 0xc0142 ve desteklenmeyen işletim sistemi diyor yardımcı olabilrmisiniz _?
kolay gelsin oyunu yeni yükledim fakat hata alıyorum 0xc0142 ve desteklenmeyen işletim sistemi diyor yardımcı olabilrmisiniz _?
C C cinarhakan 5 Nis 2017 selamın aleyküm ben ban yedimde oyunda sizinle bu konu hakkında görüşmek istiyorum
C C cgds.cglr 4 Nis 2017 merhaba. oyun bakım modunda sadece yetkili girebilir hatası veriyor ne yapmam lazım