konu başlıgın düzelttim gereklı acıklamayı yaptım ssleri ban acıldıgı gibi anında attım , gerekli bilgilendirmeyi burdan yaparsan sevinirim duellona , iyi sabahlar iyi çalışmalar dilerim..
Allah razı olsun kardeşim , birde şu bug yüzünden tüm itemlerim gelirse tam olucak , duellona gene banladı beni charı incelicek , ki görücekte sorun olmadıgını , char tamamıyla bir açılsın kurban kesicem artık , darısı sizinde başınıza güzel kardeşim benim
inşallah da bakalım hayırlısı ben ümidi kestim arkadaş diyor actır diye yazık chara o kadar ıtem felan var başımın etini yiyo yoksa hiç uğraşamam yönetim hiç birşey haberi yok oyunun gelmiş bize oyun öğretiyo bize obbje var diye ban atıyor biraz önce diyorki bizim sw de 19xx hiç bir illagel program tbl koxp calışmaz diyo böyle dandik dandik işler bakalım
Kardeşim onlarda bir dünya userla ugrasıyolar , ben dün açtın konuyu bugün daha 1 saat önce falan ilgilendiler, onlarqda hak vermek lazım , adalet yerini bulacaktır ben kendi adıma konuşayım , ben inanıyorum ki benım charım sorunsuz acılacak , senın ıcınde aynısını temenni ederim kardeşim , iyi sabahlar dilerim
Kardeşim sorma , bende artık umudumu kaybetmeye başladım , siyasi nickten dolayı pat diye banlanıyorum , uyarı yok bir şey yok , banı acıyosun char anadan doğma cırıl cıplak bankası üstü vs , anında foruma ss atıyorum girer girmez chara , incelencek diye gene banlanıyorum , dünden beri bir allahıb kulu bir şey yazmadı , hakkımı yemeyin , charımı nasıl banladıysanız öyle geri verin gideyim ncs atayım yeter allah aşkına ne çektirdiniz bana
Hocam öncelikle iyi geceler diliyorum. Son durumu öğrendiğimde gerçekten üzüldüm. Bu olay sanırım incelenmeye alınmış. En yakın sürede umarım emeğini tekrar geri alırsın. Eğer siyasi nickten dolayı ise bunun çözümünün ban değil ncs olması gerektiği taraftarıyım.