- Konbuyu başlatan
Kime yanlış kelimeler ettiniz ? Nick verirmisiniz.urashi' Alıntı:Karakter Adı:Xu Hesabın Kapatılma Tarihi:01.07.2015 Hesabın Kapatılma Sebebi:Hakaret Savunma : daha oncede yapmis oldugumuz bildirimlerdede bir anlik sinir ile yanlis kelimeler eden arkadasim ip girisi olarak hesabi kapatildi . hatamizin farkinda olup bir dostumuzu kaybetmek istemedigimiz icin sizden bir sans diledik . ilk mahkeme olumlu sonuclandi ancakk yargi suresi uzayinca sahsen kendim sabirsizlik edip rahatsizlik verdim . ben hatamin farkinda olup sizlerden ozur diliyorum . bizleri oyundan uzaklastirmak yerine arkadaslarimizla birlikte devam etmemize izin verin . emekler arkadasliklar hele ki gercek dostluklar kolay kazanilmiyor. Biz bu uzucu olayi geride birakip kaldigimiz yerden devam etmek istiyoruz . ve sizden son birkez olarak affetmenizi rica ediyoruz .
Bu sebepden ötürü oyuncu banlamıyoruz. Yanlışınız var.urashi' Alıntı:Uruk hai slotunda bus monster stone fln kasiyorduk. Bi ara Hilti isimli kullanici golemlerden slot cekti onlari kestik ancak durmadi uzerine 3 sot cekip trade atti dayanamayip ne oldu yatiramadin mi bu kadar acgozlumu oldun falan yazdik o sebebten oturu hesap kapatildi . kisacasi sahsi hakaret . nick Hilti idi .
Xu isimli kullanıcıda zaten Ip ban yok. Yanlışınız var tekrar söylüyorum.urashi' Alıntı:Bazi seyleri tektarafli dusunmeyerek yargilamak lazim belki soylenen kelimeler karsi tarafin fazlasiyla agirina gitmis olabilir hepimiz insaniz ve kendimize hakim olamadigimiz zamanlar oluyor ban atmaniz sacma diyemeyiz her oyunun bir kurali var elbet . sizden istedigimiz ip girisi acilsa bilr bizim icin yeterli olucaktir. Bu tarz seyler herkezin basina gelebilir . ilginiz adina tesekkur ederim