30 Haz 2015 Konbuyu başlatan #1 T tolga The Knight Online Player 30 Haz 2015 1 0 1 dün karakterin üzerindeki bütün itemleri bankaya bırakıp madene gittim geldiğimde bankada hiç bir şey olmadığını gördüm karakter nerdeyse çıplak kaldı itemler ne olacak sorun giderilecekmidir ?
dün karakterin üzerindeki bütün itemleri bankaya bırakıp madene gittim geldiğimde bankada hiç bir şey olmadığını gördüm karakter nerdeyse çıplak kaldı itemler ne olacak sorun giderilecekmidir ?
30 Haz 2015 #2 D Dipco The Knight Online Player 30 Haz 2015 2 0 1 Benzer sey benimde basima geldi bu sabah 4 5 gibi Karakterden ciktim 1 saat sonra girdim bombos karakter bankada hic bir sey yok bende magdurum
Benzer sey benimde basima geldi bu sabah 4 5 gibi Karakterden ciktim 1 saat sonra girdim bombos karakter bankada hic bir sey yok bende magdurum
30 Haz 2015 AdminCP #3 Alencia The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 13 Nis 2015 307 26 28 10 ve 20 kullanici arasinda bu sorun yaşandi Ticket atin kisa sürede eski bankalariniz yüklencektir kontrol sonrasi.
10 ve 20 kullanici arasinda bu sorun yaşandi Ticket atin kisa sürede eski bankalariniz yüklencektir kontrol sonrasi.