- Yasaklı
- 7 Haz 2015
- 14
- 0
- 1
sanjosexxy ne bu sendeki aci czde yedgin tokatlar yetmediyse gel c.kaleye burda yuzyuze tokatliyim
Sen kim oluyorsunda ben senin ayağına geliyorum tokat atcam diye yumruk yediğin günleride unutmacuzzydaqqer2015' Alıntı:sanjosexxy ne bu sendeki aci czde yedgin tokatlar yetmediyse gel c.kaleye burda yuzyuze tokatliyim
Acısı olan gocunur biradercuzzydaqqer2015' Alıntı:hahaha sen kim kopeksn bana yumruk atcn
aynen öyle exp kasarken slotuma clanca toplandılar gunlerdır cıkmadıgım slotu elımdn aldılar fakat 82 ye kastım yılmadım iyiki humana döndüm gördügüme tek atıyorum sımdi =) başkanıyla konustum neden ksye geldıler dıye ilk basta selam verdıgımde cevap verdı daha sonra konusmadı suclarını bıldıgı ıcın =)tartam11' Alıntı:SanJose' ler bunlardan daha beter 13 14 yaşında ergen hepsi saçma saçma küfürler ediyorlar.
Anadolular çoluk cocuktu zaten TS mize geldiler adam gibi konuşcaz diye küfür edip kaçtılar.Ve birde bize 13 - 14 yaşlarında diyen arkadaşım SanJoseSexy vermiş cevabını buyur gel ts mize.Sanırım damarına başmışız seninSanJose' ler bunlardan daha beter 13 14 yaşında ergen hepsi saçma saçma küfürler ediyorlar.
Sivaslı gardaşım007omer58' Alıntı:Anadolular çoluk cocuktu zaten TS mize geldiler adam gibi konuşcaz diye küfür edip kaçtılar.Ve birde bize 13 - 14 yaşlarında diyen arkadaşım SanJoseSexy vermiş cevabını buyur gel ts mize.Sanırım damarına başmışız seninSanJose' ler bunlardan daha beter 13 14 yaşında ergen hepsi saçma saçma küfürler ediyorlar.
SanJoseMasteRR
Sen daha adam gibi konuşmayı bilmiyosun benim konuşmama kelime yapıyosun kusura bakma ama senin de ne bok oldugun belli.cuzzydaqqer2015' Alıntı:sem ne salak adamsin burda gocunma,nerde daha iki lafi bi araya getiremiyosun amk salagi seni