24 Haz 2015 Konbuyu başlatan Yasaklı #1 D dester Banned 24 Haz 2015 6 0 1 Karakter Adı:masteri Hesabın Kapatılma Tarihi:23,06,15 Hesabın Kapatılma Sebebi:multikulanmak Savunma:multi kulandım sucumu kabul edıyorum hdd ban acılmasını istiyorum herkezden ozur dılıyorum
Karakter Adı:masteri Hesabın Kapatılma Tarihi:23,06,15 Hesabın Kapatılma Sebebi:multikulanmak Savunma:multi kulandım sucumu kabul edıyorum hdd ban acılmasını istiyorum herkezden ozur dılıyorum
24 Haz 2015 #2 ParadiseKiLL The Knight Online Player 31 May 2015 170 4 18 Mahkeme ile ilgilenen Juri ParadiseKiLL Açıklama:Bence HDD ban kaldırılıp karakterlerinin banı açılmamalı. Karar:HDD ban acılmalı karakterler banlı kalmalı.
Mahkeme ile ilgilenen Juri ParadiseKiLL Açıklama:Bence HDD ban kaldırılıp karakterlerinin banı açılmamalı. Karar:HDD ban acılmalı karakterler banlı kalmalı.
24 Haz 2015 #3 A acemicilgin The Knight Online Player 30 May 2015 443 5 18 Mahkemeyle ilgilenen Juri: acemicilgin Açıklama: Suçunuzu kabul etmeniz nedeniyle HDD banın açılması düşüncesindeyim. Juri kararı: Olumlu ( son kararı GM ekibi verecektir. )
Mahkemeyle ilgilenen Juri: acemicilgin Açıklama: Suçunuzu kabul etmeniz nedeniyle HDD banın açılması düşüncesindeyim. Juri kararı: Olumlu ( son kararı GM ekibi verecektir. )
25 Haz 2015 AdminCP #5 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona Karar : Reddedildi , 6 dan fazla multi accountla giriş yaptığınız için banınız kaldırılmayacaktır. Mahkeme Sona Erdi Konu Kapatıldı
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona Karar : Reddedildi , 6 dan fazla multi accountla giriş yaptığınız için banınız kaldırılmayacaktır. Mahkeme Sona Erdi Konu Kapatıldı