Arkadaşlar yeter artık. Rahatlıkla oyunda charımızı bırakamıyoruz emeklerimiz boşa gidiyor. Lütfen DarkHero ve arkadaşı QnLyRealTWO hakkında gereken yapılsın
nick :" MBB "Adlı sahış nick:" DarkHero" adlı oyuncuya uprage scroll kasarken 3-4 kere tw cekilerek yatırılmıştır . Bende olay yerine giderek tekrar edilmemesini söyledim alaycı tavırlarla devam etti böyle durumları kendi aramızda halletmemizi yöneticiler söylemişti NOT: MBB adlı krakter hiç bir krakter vasıf taşımamktadır yalan dolan işlerle beni karalıyor bilğinize.
Eğer ben TW çekmişsem kanıtla bunu. Kanıtlayamazsan suratına TÜKÜRSÜNLER MI ? DarkHero" sana 20 dk veriyorum kaybol burdan " gibi tehditkar yaklaştığı için ona kutu bırakmayacağımı ima etmeye çalıştım. EDIT NOT : "BENIM YANIMA GELIP 3 DK VERIYORUM SANA BU SLOTTAN GIDECEKSIN" diyen kendini 2- 3 item yaptı diye Kral zanneden ADAMlıktan yoksun insana sesleniyorum SENDEN DEÄžIL OYUNDA GERÇEK HAYATTA DA BIR HALT OLMAZ iyi günler
"MBB" bu adamın takipe alınmasını istiyorum hem yalan konuşup günde 50 kez belluga scroller 2. slotta T.warrior sürüsü cekmekte size havale ediyom bıktım bu adamdan.artık.