- Konbuyu başlatan
- 23 Haz 2015
- 7
- 0
- 1
Karakter Adı: KENZAl Hesabın Kapatılma Tarihi: 23.06.2015 Hesabın Kapatılma Sebebi: Hile Vs. Savunma: Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki kesinlikle yalan konuşmadım. kullandığım programda multide vardı yalan sölemek istemiyorum. multiden ban yedim diye tahmin ediyordum ama siz oto heal buff vs dediniz bunu burda kesın neticeye kavuşturalım yalancı konumuna dusmeyeyım. bunu daha önce hiç yapmadım ilk defa oldu evet az once oto heal buff attım kabl ediyorum ama kesınlıkle yanlışlıkla oldu ben bunu daha önce colony zonede hiçbirzaman kullanmadım. zaten kullansam illaki görürdünüz daha önce. tekrardan cok özür diliyorum. bir emek verdim bu sw'ye hoşuma gidiyor oynuyorum güzel vakit geçiyorum. serverın böle programlar yüzünden zarar görmesini tabiki bende istemiyorum. ama dediğim gibi arkadaş kurbanı oldum şeytana uydum evet kullandım hile. lütfen son 1 şans istiyorum tekrarlanırsa süresiz ip ve pc ban atabilirsiniz. ama tkrarlanmayacagının %100 garantsını veriyorum çok çok çok özür dilerim. hakkınızı helal edin.
Moderatör tarafında düzenlendi: