Rebirth Upgrade Oranları Hakkında.

dreamaker

The Knight Online Player
24 Haz 2015
36
0
6
Rebirth oranları bence gereğinden fazla yüksek. karividsle beraber rebirth +3 +4e item geçirmek, düz +5e basmakla aynı oranda. bence azaltılması gerekiyor. Ki oyun içindede görüyoruz, millet +5e item basarken yakıyor, fakat adamlar atıyor rebirth itemi peşpeşe 2 itemden biri kesin reb +3 oluyor. Sadece bir öneridir. iyi günler.

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Merhaba

Direkt +8 e basmada 1 şans vardır. Rebirthde 5 şans gerekir ve 5 şans yakalama ihtimali olduğu için ona göre kolay yapılmıştır.

dreamaker

The Knight Online Player
24 Haz 2015
36
0
6
fakat upgrade yapan kişi reb +3 e atıp bırakıyor zaten genelde. +8e denemesede, aradaki +2 rebirthlik upgrade farkından dolayı oldukça yüksek kar sağlayabilirken +5e item basma oranlarıyla eş değer bi şans yakalaması yetiyor. Bu durumda serverda reb +3 item yığılması oluyor +8 yerine. Neyse dediğim gibi sadece öneriydi. Ilginiz için teşekkürler

brun0

The Knight Online Player
10 May 2015
217
7
18
arkadaş sizde değerlendirin bu fırsatı madem basması bu kadar kolay sizde yapın adamlar size kısıtlama getirmiyo.elimdeki rb itemi şahsen basmaya korkuyorum ben ard arda 2 kere rb +1de yktım şans yani tamamen %lere takılma sen.he madem bu kadar kolay serverda kaç tane +8 item var saysana bi toplasan 15-20 anca belki çıkar.server 1 aydır açık ve 4k dan fazla user var 20 item çok mu sence oranlar kolaysa :)

Gregorytut

Member
17 Eki 2024
61
0
6
38
ומשוחרר. אם של הגבר, וניתן בהתאמה אישית. לא צריך לרדוף אחרי בחורות, כאשר ישנן נערות סקסיות שרק מחכות שתתקשר. ולא אכפת להן אם הצרכים המיניים של האדם הם דבר מורכב, והתנסויות חדשות הן חלק בלתי נפרד מהצרכים האנושיים. דיסקרטיות, אלא שירות מעולה בזמינות זהו <a href=http://dressroom.co.il/>visit website</a>