- Konbuyu başlatan
maden drobu zaten yeterince az.çok büyük emekler verilmediği takdirde bi getirisi yokbrun0' Alıntı:bende buna benzer bişey yapmayı düşündüm ama gemleri kendin koymuşundur diyenler olcağı için uğraşmadım.ikisinide kullanan biri olarak golden kat kat daha iyi diyebilirim,bu golden muhabbeti yüzünden normal mattok oranlar düşürüldü.başardınız yani amacınıza ulaştınız.
maden drobu zaten yeterince az.çok büyük emekler verilmediği takdirde bi getirisi yok maden sadece alternatif olarak sunulmuş zaten burada boss kovalamaya devam edebilirsinMyJusTKinG' Alıntı:maden olayı tamamen saçma bi server maden üzerine kurulmamalı bence farm server emek server demek online olup ugraşmak demektir yata yata item yapıyo millet
4 gündür karşılaştırma yapıyorum ben golden aldığım ilk günden beri golden daha fazla olduğunu savunuyorum zaten.açıklama yapcaktım ama 1 hafta karşılaştırma yapın diyosun 3 gün sonra gerekli açıklamayı yapayım bare şaka bi yana golden dropları gayet yerinde biraz daha artarsa üstteki arkadaşın dediği gibi pk server olcaz.5-10 dakikalık bir karşılaştırma il eyapılmaz bu. 1haftalık karşılaştırma atın beraber inceleyelim.
+1+1 HaklıIlk başta bende golden mattock drobunun normal mattockdan az attıgını düşünüyordum. ama gerçekten golden mattock çok çok çok iyi. ve ben şuan memnunum ve droplarda artış olmasına kesinlikle karşıyım. zaten piyasada bir sürü takı var drop az olmasına ragmen. drop çogalırsa server +8 item +2 takılardan geçilmez olacaktır ki şuan bile bir sürü +1 takıyı pazarda görmekteyiz.
5-10 dakika ? golden ile toplam 1saat 30 dakika sürdü maden, normal 40 dakikada doldu 2. kez yaptım drablty kaldığı için. 1 haftalk incelemeyi biz değilde siz yapsanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum?5-10 dakikalık bir karşılaştırma il eyapılmaz bu. 1haftalık karşılaştırma atın beraber inceleyelim.
Biz zaten 65 gün beta yaptık.Hatred' Alıntı:5-10 dakika ? golden ile toplam 1saat 30 dakika sürdü maden, normal 40 dakikada doldu 2. kez yaptım drablty kaldığı için. 1 haftalk incelemeyi biz değilde siz yapsanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum?5-10 dakikalık bir karşılaştırma il eyapılmaz bu. 1haftalık karşılaştırma atın beraber inceleyelim.
Her monsterdan düşebiliyor ben harpyde 3 tane düşürmüştüm 30 dkda belki harpyde fazla olabilir ama tam bilmiyorum.sirrage' Alıntı:şu monster stonelar nerden düşüyor bi bilgi verseniz