- Konbuyu başlatan
- 26 May 2015
- 19
- 1
- 3
LR VE ICE MAGELER HIÇ BI ŞEKILDE SKILLERI TUTMUYOR BUNA BI EL ATILMASI LAZIM BOŞAMI LR OLUYORUZ KITLEYEMEDIKTEN SONRA NE ANLAMI KALDI??
seni kesen zaten bendım stafla 4 5 tane yedın demekkı resist yok)) czye cık 1 tane asas kıtle carı verıcembrun0' Alıntı:bp priestim lr bi mage sırf stafla beni hareket ettirmeden öldürdü.nasıl lr mageler kitlemiyo.şimdi diceklerki bpsin resis yok şuan kimde var resist söylesene bana olsa bile 2-3 tanede 1 kesin kitliceksiniz gene yetmiyomu illa kıpırdamasın mı karşınızdaki adam hiç sap gibi beklesin mi ?
senin ezik charını napayım ben,centinmenlik olsun diye bıraktım kendimi leveline saygımdanbp priestim lr bi mage sırf stafla beni hareket ettirmeden öldürdü.nasıl lr mageler kitlemiyo.şimdi diceklerki bpsin resis yok şuan kimde var resist söylesene bana olsa bile 2-3 tanede 1 kesin kitliceksiniz gene yetmiyomu illa kıpırdamasın mı karşınızdaki adam hiç sap gibi beklesin mi ?
senin ezik charını napayım ben,leveline saygımdan bıraktım kendimi boşuna centilmen Brun0 demiyolar bizebrun0' Alıntı:bp priestim lr bi mage sırf stafla beni hareket ettirmeden öldürdü.nasıl lr mageler kitlemiyo.şimdi diceklerki bpsin resis yok şuan kimde var resist söylesene bana olsa bile 2-3 tanede 1 kesin kitliceksiniz gene yetmiyomu illa kıpırdamasın mı karşınızdaki adam hiç sap gibi beklesin mi ?
kitleıyorm dıyen sensın sonra lvle saygımdan dıyosun iyisin iyi devambrun0' Alıntı:bp priestim lr bi mage sırf stafla beni hareket ettirmeden öldürdü.nasıl lr mageler kitlemiyo.şimdi diceklerki bpsin resis yok şuan kimde var resist söylesene bana olsa bile 2-3 tanede 1 kesin kitliceksiniz gene yetmiyomu illa kıpırdamasın mı karşınızdaki adam hiç sap gibi beklesin mi ?