Umarım çözüm bulursunuz

GoodByeKisS

Aktif Üye
Aktif Üye
18 Mar 2017
71
6
8
33
Merhabalar tanıdık tanımadık herkese selam olsun öncelikle Vengeance'de oynayan arkadaşlar burada varsa forumdan da olsa tanıyacaktır. Önceki serverda Mage kasmıştık exp kasması kolay diye evil dönüyorduk zorlanmadık exp kasarken açıkçası şimdi slotlar buglu olduğu için toplayamadığımızdan zorlandık tamam burada sıkıntı yapmıyorum kastım 80e biraz daha uzun sürdü ama kastım. Olay 20 kere söylememe rağmen hiç bir çözüm yapılmadı.

İkinci olarak mage kasıp asasa dönmekti niyetim hiç pitman'e bakmadım sling için önceki serverda 10k slinge job change alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam öyle yaparım dedim şimdi günlük eventlerde deathmatche koyulmus 10 kişiyi kesmek gerekliymiş her neyse onu da yaptık kestiğim adamları saymadı bu seferde pm atıyorum cevap yok facebookdan yazıyorum cevap yok sanırım sıkıldınız sw den takmıyorsunuz Vengeancede aldıgım zevkin 10da 1ini almadım şu ana kadar umarım bazı sorunlar halledilir yoksa yakında açılacak yeni swler useri bayağı etkileyecektir. Şahsen ben 1200 kc veripte Job change alacağıma biraz takılr giderim.Çözümü merakla bekliyorum 83 cap açılınca da göreceğiz artık
 

TheKO

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
24 Şub 2017
5
0
1
merhaba hocam bu konu ile ilgili yarın 1-2 gibi ermis pm atarsan gerekli bilgilendirmeleri yaparım.
 

dravkelo

Member
18 May 2022
41
0
6
46
Предлагаем молодым, целеустремленным и красивым девушкам работу за границей. Не все девушки желают работать у себя в городе в своей стране. Мы можем предложить работу для девушек за рубежом в богатых и безопасных направлениях. Работающие за границей девушки имеют доступ в лучшее общество. Они сами становятся его частью то есть успешными и обеспеченными. Работа для девушек за границей это шанс начать новую успешную жизнь.
+7(910)146-24-28

Работа за границей проституткой

<a href="https://artmodel.biz">
Работа за границей девушкам
</a>
 
Üst